Logotips d'organismes oficials

La piscina climatitzada de Vall-de-roures ja ha obert les portes

Les reserves es poden fer telefònicament o presencialment a les instal·lacions, però en un futur s'espera poder fer-les a través de la pàgina web.

Video Thumbnail
La piscina climatitzada de Vall-de-roures ja ha obert les portes
El dilluns 27 de març es va obrir al públic el servei de la piscina climatitzada de Vall-de-roures. Un projecte que va començar a mitjan 2021 amb una subvenció del FITE i que finalment s'ha vist acabat després de diversos contratemps. Carlos Boné, alcalde de Vall-de-roures comenta que "a part de tot

El dilluns 27 de març es va obrir al públic el servei de la piscina climatitzada de Vall-de-roures. Un projecte que va començar a mitjan 2021 amb una subvenció del FITE i que finalment s’ha vist acabat després de diversos contratemps. Carlos Boné, alcalde de Vall-de-roures comenta que “a part de tot el retard que va suposar la crisi de subministrament de materials, que ja ens va dilatar l’obra, quan vam aconseguir finalitzar-la, en la posada en marxa, es va detectar un problema del programari de la màquina de la calefacció i deshumidificació que va suposar un retard de gairebé tres mesos més”. “També vam detectar que hi havia alguna fuita i la piscina perdia aigua i ha estat complicat fins que l’hem aconseguit localitzar”, afegix Boné.

En estos moments, per reservar un carrer per nedar, s’haurà de fer per telèfon a les oficines del gimnàs, però des de l’ajuntament apunten que es podrà reservar des del web en un futur. “Cal tenir un control sobre les instal·lacions”, afirma l’alcalde. A més, totes les instal·lacions esportives comptaran, tal com assegura Boné, amb zona wifi, “feia temps que ens plantejàvem la possibilitat d’ampliar la zona wifi a les instal·lacions municipals”.

Les noves instal·lacions compten amb vestidors nous adaptats i un accés cobert i climatitzat, així com una coberta lleugera que es podrà obrir per poder utilitzar la piscina tant a l’hivern com a l’estiu.

Video Thumbnail

La piscina climatitzada de Vall-de-roures ja ha obert les portes

El dilluns 27 de març es va obrir al públic el servei de la piscina climatitzada de Vall-de-roures. Un projecte que va començar a mitjan 2021 amb una subvenció del FITE i que finalment s'ha vist acabat després de diversos contratemps. Carlos Boné, alcalde de Vall-de-roures comenta que "a part de tot

ISABEL APARCIO
Mitjans