Logotips d'organismes oficials

El grup de teatre ‘Chirinola’ de Valljunquera parodie durant el confinament el tema ‘La autoayuda no me ayuda’

Acompanyats de disfrassos pancartes i dels més petits de la casa la cançó reivindica el lema #YMePuseFeliz

Video Thumbnail
La autoayuda no me ayuda - Grup de teatre Chirinola (Valljunquera)
La complicada situació de confinament que estem vivint està mostrant el costat més creatiu dels veïns i veïnes del territori. Davant de la quarentena alguns li planten cara a l'avorriment i creen peces tan divertides com la que han creat des de l'Associació Teatral "Chirinola" de Valljunquera. En el

La complicada situació de confinament que estem vivint està mostrant el costat més creatiu dels veïns i veïnes del territori. Davant de la quarentena alguns li planten cara a l’avorriment i creen peces tan divertides com la que han creat des de l’Associació Teatral “Chirinola” de Valljunquera. En el videoclip que han gravat podem veure als membres de l’associació parodiant el tema ‘La autoayuda no me ayuda’ de La Ogra des de les seves cases.

Acompanyats de disfrassos pancartes i dels més petits de la casa la cançó reivindica el lema #YMePuseFeliz transmetent així un missatge positiu per la situació en la qual ens trobem. Un vídeo molt divertit i creatiu per part del grup de teatre de Valljunquera, que recentment va participar en el Teruel Online Fest on van mostrar aquest mateix videoclip juntament amb una petita obra teatral.

A Valljunquera els jóvens del la penya Impacto també van parodiar el famós tema de Camela: ‘Cuando zarpa el amor’. En el vídeo podem veure a part dels membres de la penya disfressats i divertin-se en aquests dies.

REDACCIÓ
Mitjans