Logotips d'organismes oficials

Fondespatla pose en valor els atractius del poble en un vídeo des de les cases dels seus veïns i veïnes

És una forma d'unir a tot el poble en una iniciativa que a la vegada també fa promoció del territori

Video Thumbnail
Prompte tornarem a gaudir de... Fondespatla
Durant el confinament alguns pobles hi han tret la seva part més creativa i positiva, com és el cas de Fondespatla. On els seus veïns i veïnes han creat aquest vídeo on mostren totes les activitats que, un cop acabo el confinament, podem tornar a gaudir. D'aquesta manera el poble de Fondespatla pres

Durant el confinament alguns pobles hi han tret la seva part més creativa i positiva, com és el cas de Fondespatla. On els seus veïns i veïnes han creat aquest vídeo on mostren totes les activitats que, un cop acabo el confinament, podem tornar a gaudir.

D’aquesta manera el poble de Fondespatla presenta tot allò més característic del poble: llocs, empreses, cases i persones. És una forma d’unir a tot el poble en una iniciativa que a la vegada que uneix a tots i totes també fa promoció del territori. És així com posen en valor aquelles coses més importants i destacables del poble.

El vídeo no és la primera iniciativa de la localitat, sinó que Fondespatla ha estat un dels pobles més actius i creatiuS durant el confinament. Els seus bandos s’han convertit una nova plataforma per connectar als veïns, a través dels pregons envien cartes d’ànim des de tots els llocs de la geografia.

REDACCIÓ
Mitjans