Logotips d'organismes oficials

Queretes arregla alguns carrers i camins

El temporal Gloria i les darreres pluges han provocat greus desperfectes en algunes vies

Video Thumbnail
Obres cami queretes aigua
Fa aproximadament un any que Queretes va començar l'arreglo d'algunes de les seves vies. Primer va ser el carrer Angustias i en l'actualitat estan intervenint al Tremedal i la baixada de les sendes. "Era una demanda que els veïns tenien des de feia molts anys perquè veritablement els carrers estaven

Fa aproximadament un any que Queretes va començar l’arreglo d’algunes de les seves vies. Primer va ser el carrer Angustias i en l’actualitat estan intervenint al Tremedal i la baixada de les sendes.

“Era una demanda que els veïns tenien des de feia molts anys perquè veritablement els carrers estaven vells i, a més, les preses d’aigua es trobaven en mal estat”, va concretar l’alcalde Fernando Camps.

Encara que la idea era realitzar aquestes obres gràcies a algunes subvencions, de moment l’ajuntament les està escometent en fons propis, a l’espera de que les administracions treguin les convocatòries. En total, el projecte costarà aproximadament 75.000 € a les arques municipals.

Les obres, que haurien d’estar finalitzades, s’han allargat a causa de l’excepcionalitat de la situació durant els últims mesos: primer pel temporal Glòria i ara per la crisi sanitària.

Paral·lelament, i després que tant el temporal de gener com les últimes pluges hagin fet malbé camins de la localitat, el consistori també ha decidit tenir la iniciativa d’arreglar-los.

En este sentit, l’ajuntament es farà càrrec de l’arreglo dels desperfectes en els dos barrancs de al Camí de les Valls i, també, de la via d’entrada a les bombes d’aigua. “Són obres urgents perquè es poden produir accidents. De moment haurem de finançar-ho amb fons municipals ja que les administracions i la Confederació Hidrogràfica de l’Ebre ens han dit que, de moment, no es poden fer càrrec “, va concloure el regidor.

Les obres consistiran en el re-asfaltat de les pistes, alhora que es construiran salts de formigó per a que, quan arribi una barrancada, l’aigua salte per dalt i no s’obstrueixin els tubs, tal com passava fins ara.

SABINA COLOMÉ
Mitjans