Logotips d'organismes oficials

Ràfels fa una millora de carrers gràcies a 18.000€ del FIMS

També s’ha aprofitat per canviar tota la instal·lació del subministrament d’aigua

En concret, la via arreglada és la Cantererías, als afores de Ràfels. / Foto: NDM

Des de que el procés de desescalada ha permès reiniciar alguns dels projectes previstos, l’ajuntament de Ràfels no ha cessat la seua activitat. I és que després de construir columbaris al cementiri municipal i de que la Diputació Provincial de Terol emprengués l’arreglo dels desperfectes causats pel temporal Glòria, des del consistori han dut a terme millores en un dels camins del poble.

Es tracta d’una obra que s’ha realitzat gràcies a la subvenció sol·licitada per al FIMS 2019, que es va atorgar per un valor de 18.000 €. “És un projecte que ja volia dur a terme l’anterior edil, amb l’objectiu d’arreglar tots els carrers del municipi”, va explicar l’alcalde José Ramon Arrufat.

En concret, el carrer que s’ha arreglat és un dels de les afores, el Cantererías. Unes obres que s’han vist condicionades per les darreres pluges però que ja s’han pogut finalitzar. Les millores no només han refet el paviment, sinó que s’ha aprofitat per canviar tota la instal·lació del subministrament d’aigua. “Teníem molts problemes en les canonades, que ocasionaven grans fugues d’aigua, amb el consegüent sobrecost”, va incidir Arrufat.

A l’espera de la publicació de la sol·licitud del FIMS d’aquest any, l’ajuntament ja té planificat a què vol dedicar la propera subvenció: instal·lar plaques solars amb l’objectiu de distribuir la seva producció als locals municipals, estalviant costos en la factura de la llum.

SABINA COLOMÉ

 

 

Mitjans