Logotips d'organismes oficials

Arenys de Lledó prepara activitats alternatives per a les festes majors

En el passat ple ordinari es va prendre possessió un nou regidor després de la dimissió d'un anterior

Els actes tradicionals com Lo Barralet este any no se celebraran / Foto: P.Viver

Després de la suspensió de les festes majors de manera consensuada per part del consell d’alcaldes comarcal, cap municipi celebrarà els seus festejos enguany, almenys durant juliol, agost i setembre. Del 12 al 16 d’agost Arenys de Lledó tampoc celebrarà les seues festes. Així i tot, la localitat ja ha preparat una nova agenda d’activitats alternatives.

Amb motiu del dia del patró, Sant Pol, el 13 d’agost se celebrarà a Arenys amb una actuació musical en el poliesportiu. A més, es realitzarà el lliurament de premis d’un concurs de dibuix i poesia que es va celebrar per Sant Jordi durant el confinament. “Per als xiquets fins a 12 anys entregarem com a premi jocs educatius i participatius. Als adults se’ls entregarà el llibre ‘Matarraña insólito’ de Jesús Ávila Granados”, va afirmar l’alcalde Xavi Cortés.

El dia 15 d’agost l’ajuntament ha previst una actuació infantil i l’Associació Cultural el Galeró realitzarà el 16 d’agost una sessió de cinema a la fresca. L’alcalde va insistir que estes activitats es realitzaran complint amb la distància de seguretat entre assistents i limitant l’aforament als actes.

Nou regidor en l’últim ple ordinari

Durant l’últim ple ordinari de la Corporació Municipal es va produir la presa de possessió del nou regidor després de la dimissió d’un anterior “per motius de dedicació”. Una decisió que ja s’havia debatut en un ple anterior, d’esta forma el nou regidor va prendre possessió del càrrec en el passat ple ordinari. El nou representant és el següent regidor més votat en llistes obertes de les passades eleccions municipals del 26 de maig de 2019. “Tant jo com la corporació municipal estem molt agraïts per la labor de l’anterior regidor i comprenem els motius pels quals ha decidit deixar el càrrec”, va assegurar Cortés.

REDACCIÓ
Mitjans