Logotips d'organismes oficials

Tornen els actes culturals al Matarranya

L'hospedería de la Mare de Déu de la Font de Pena-roja va programar un concert infantil

Video Thumbnail
Concert Infantil de Trobadorets a la Mare de Déu de la Font de Pena-roja
Molt tímidament es van programant de nou actuacions culturals arreu del territori. Este passat cap de setmana, la recentment oberta l'Hospedería de la Mare de Déu de la Font de Pena-roja va acollir un concert orientat al públic infantil. El claustre de l'ermita, un espai a l'aire lliure i ampli, va

Molt tímidament es van programant de nou actuacions culturals arreu del territori. Este passat cap de setmana, la recentment oberta l’Hospedería de la Mare de Déu de la Font de Pena-roja va acollir un concert orientat al públic infantil. El claustre de l’ermita, un espai a l’aire lliure i ampli, va ser el lloc perfecte perquè menuts i grans disfrutaren de l’espectacle musical. Els encarregats d’animar el matí del passat dissabte van ser el grup castellonenc Trobadorets.

La majoria de públic va disfrutar de l’actuació asseguts a les cadires de la terrassa guardant les distàncies de seguretat. Però també va haver-hi gent que es va animar a ballar un poquet, les famílies amb xiquets i grups que conviuen habitualment.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans