Logotips d'organismes oficials

El curs de monitor de temps lliure finalitze presencialment després d’adaptar-se a la docència online

Els alumnes i professora han continuat la formació portant mascarilla, mantenint el distanciament social i recorrent a la higiene de mans continuada

Video Thumbnail
Classes presencials del Curs de Monitors de la Comarca del Matarranya
El passat mes de febrer començava a la Comarca del Matarranya un curs de monitors de temps lliure, el calendari marcava la seua fi abans de Setmana Santa, però la pandèmia va obligar a endarrerir-ho tot i adaptar-se a la docència a distància. "Amb tot el que ha succeït hem hagut de fer les classes o

El passat mes de febrer començava a la Comarca del Matarranya un curs de monitors de temps lliure, el calendari marcava la seua fi abans de Setmana Santa, però la pandèmia va obligar a endarrerir-ho tot i adaptar-se a la docència a distància. “Amb tot el que ha succeït hem hagut de fer les classes online, res té a veure la modalitat online amb la presencial i per tant estos dies hem deixat la part més pràctica”, va explicar Beatriz Poderoso, docent del curs.

Durant el passat cap de setmana els 17 estudiants del curs van tornar a la seu de la Comarca del Matarranya per continuar de manera presencial les classes que es van veure d’adaptar a la situació. D’esta forma els alumnes i professora han continuat la formació portant mascarilla, mantenint el distanciament social i recorrent a la higiene de mans continuada. En este sentit, la professora va assegurar: “perds la proximitat i el factor humà que sobretot en un curs com este és de vital importància, però la veritat és que l’hem pogut suportar”.

Durant el temps de confinament les classes les han fet en línia per adaptar-se a la crisi sanitària. De manera que la formació s’ha vist alterada en el temps i continguts, però alumnes i professors s’han adaptat el millor que han pogut a la nova situació. Tal com va aclarir Beatriz Poderoso: “Ha estat dur per a tots, no és el mateix com quan tens un docent presencial que pots preguntar amb total autonomia, en línia vària bastant, hem estat en contacte però no és el mateix que estar en una classe presencial”.

Finalment, els 17 alumnes han finalitzat el mòdul teòric i ara els hi quedarà per fer el projecte final i les pràctiques, un requisit que la pandèmia també ha complicat ja que s’ha limitat molt l’oferta d’este tipus d’activitats. “Amb tota l’alerta sanitària és una mica més complicat, però no impossible, perquè hi ha empreses que continuen comptant amb l’alumnat en practiques”, va concloure la professora.

JOSÉ BLANCH
Mitjans