Logotips d'organismes oficials

Finalitzen les obres de millora del Carrer Teruel a Pena-roja

Actualment es troben preparant el projecte de millora del carrer del Rosari, un dels més llargs del poble

El projecte ha estat finançat pel FIMS i té un cost aproximat de 30.000 €. | Foto: J. Blanch

El passat mes de maig es van reprendre les obres de millora del Carrer Teruel a Pena-roja de Tastavins. Alterades pel període del confinament, finalment, han acabat els treballs. El projecte ha estat finançat pel Fons d’Inversions Municipals Sostenible (FIMS) de l’any anterior i té un cost aproximat de 30.000 €.

Les obres han consistit principalment en la renovació de l’asfalt, “estava molt malament el paviment, a més és una costa, per la qual cosa havíem d’arreglar-la sí o sí”, va assegurar l’alcalde de la localitat, Ricardo Blanch. La tècnica utilitzada ha estat la de cantó rodat, la mateixa que s’ha anat seguint en els últims carrers arreglats, i que consisteix en el cantó rodat enmig del carrer i tires de pedra arenisca en els costats. A més, també s’ha renovat la canalització del subministrament d’aigua. Quant a la xarxa de sanejament, s’ha deixat la ja existent a causa del seu bon estat.

La intenció des del consistori és continuar reparant carrers com fins ara, “és un poble en el qual a l’hivern fa molt fred, sol nevar i haver-hi gelades, la gent tirem sal i el paviment que ja té uns anys es fa malbé”, explicava l’alcalde. Per això actualment es troben preparant el projecte de millora del carrer del Rosari, un dels més llargs del poble, que pretén finançar-se amb el FIMS d’enguany. “Hem de veure quin tipus de paviment col·loquem, són molts metres i la diferència de preus pot ser important, a veure si podem seguir amb la línia del cantó rodat sempre que el pressupost ens ho permeti”, va sentenciar Blanch.

JOSÉ BLANCH
Mitjans