Logotips d'organismes oficials

Controlat l’incendi als Ports de Beseit que deixe 1,1 hectàrees cremades

El Govern d'Aragó ha donat per controlat a les 16.30 hores l'incendi originat sobre les 9.30 hores als Ports de Beseit

La zona és de molt difícil accés i de gran valor ecològic. | Foto: NDM

L’Operatiu de Prevenció i Extinció d’Incendis Forestals del Govern d’Aragó ha donat per controlat a les 16.30 hores l’incendi originat sobre les 9.30 hores als Ports de Beseit. La ràpida intervenció i la gran quantitat de mitjans assignats han evitat que l’incendi s’estengués en una zona de molt difícil accés i d’un gran valor ecològic. Finalment, l’incendi ha afectat 1,1 hectàrees de pinar.

Al llarg de la tarde s’han anat retirant els mitjans aeris, encara que continuaran en la zona afectada dos quadrilles terrestres i dos autobombes per controlar.

L’incendi ha estat produït en el mateix lloc on ja es va notificar foc la setmana passada a causa de la tronada. Segons diverses fonts tot apunte a que l’incendi actual ha estat una reactivació del foc anterior.

Al llarg del dia han estat nombrosos els mitjans que han intervingut tant del Govern d’Aragó – 2 quadrilles helitransportades, 2 quadrilles terrestres i 3 autobombes-, com de la Generalitat de Catalunya –3 quadrilles helitransportades- i bombers de la comunitat catalana.

REDACCIÓ
Mitjans