Logotips d'organismes oficials

Mitjans aragonesos i catalans treballen en l’extinció d’un incendi als Ports de Beseit

L'incendi ha estat produït en el mateix lloc on ja es va notificar foc la setmana passada a causa de la tronada

La zona és de molt difícil accés i de gran valor ecològic. | Foto: NDM

L’Operatiu de Prevenció i Extinció d’Incendis Forestals del Govern d’Aragó treballa en l’extinció d’un incendi originat a les 9.30 hores en els Ports de Beseit entre les comunitats autònomes d’Aragó i Catalunya. La zona és de molt difícil accés i de gran valor ecològic (pinar) però donada la gran quantitat de mitjans enviats no es preveu una evolució desfavorable i la superfície afectada és molt escassa.

L’incendi ha estat produït en el mateix lloc on ja es va notificar foc la setmana passada a causa de la tronada. Segons diverses fonts tot apunte a que l’incendi actual ha estat una reactivació del foc anterior.

Per part del Govern d’Aragó estan intervenint 2 quadrilles helitransportades, 2 quadrilles terrestres i 2 autobombes. També s’ha desplaçat a la zona un tècnic director d’extinció i un helicòpter de coordinació. Així mateix, la Generalitat de Catalunya ha enviat 3 quadrilles helitransportades i també hi ha bombers catalans.

REDACCIÓ
Mitjans