Logotips d'organismes oficials
blank

El bar la Taberna de Fondespatla reobri amb encarregats vinculats al municipi

El bar, propietat de l'ajuntament, va eixir a subasta el passat 2 de setembre i ja ha reobert

Montse i Nacho són des de dilluns passat 5 d'octubre els nous els encarregats del bar La Taberna. | Foto: NDM

El passat 2 de setembre el bar La Taberna de Fondespatla eixia a subasta per al seu lloguer en el perfil del contractant de l’Ajuntament. Ara, pràcticament un mes després, el bar ha reobert les seues portes amb nous gerents vinculats al municipi, una gestió ràpida com ja va assegurar l’alcaldessa Carmen Agud: “serà immediat, per a no tindre La Taberna erna tancada”.

Montse i Nacho són des de dilluns passat 5 d’octubre els nous els encarregats del bar La Taberna. En els pocs dies que porten oberts han assegurat: “estem molt contents perquè la gent ha respost molt bé”. El bar, que es troba en la mateixa plaça d’Espanya en ple centre del municipi, celebrarà la seua inauguració oficial divendres que ve 9 d’octubre, aprofitant el cap de setmana i la volta de la gent al poble per al pont del Pilar.

Durant els pròxims 4 anys, amb possibilitat de prorroga de dos més, Nacho i Montse treballaren per a donar aquest servei al poble, “nosaltres tenim molta il·lusió i esperem poder fer moltes coses”, explicaven. Per part seua, Montse és de la pròxima localitat de Tortosa, mentre que Nacho és natal de Fondesoatla, als 23 es va anar a viure a Saragossa, i, ara ha tornat al municipi amb l’oportunitat de poder regentar el bar, “sobre tots tenim moltes ganes de poder treballar i seguir ací al poble i poder viure d’ell”, va sentenciar.

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank