Logotips d'organismes oficials

La Barraca 2.0 reactiva el panorama musical a l’estació de Queretes

L'últim guitarrista de Pau Donés i integrant de Els Pets va tocar este diumenge al Matarranya

Video Thumbnail
Concert Gnaposs a l'Estació de Queretes La Barraca
La Barraca 2.0 va omplir de música el passat diumenge 11 d'octubre l'Antiga Estació de Ferrocarril de Queretes. Les notes del grup de Barcelona, Gnaposs, van seguir ritmes de funk i rock en una selecció de repertori dels seus 5 discs publicats. El trio musical, compost per guitarra, baix i bateria,

La Barraca 2.0 va omplir de música el passat diumenge 11 d’octubre l’Antiga Estació de Ferrocarril de Queretes. Les notes del grup de Barcelona, Gnaposs, van seguir ritmes de funk i rock en una selecció de repertori dels seus 5 discs publicats. El trio musical, compost per guitarra, baix i bateria, va portar fins al Matarranya a l’últim guitarrista de Pau Donés i integrant de la banda de Els Pets. El grup no és la primera vegada que actue al nostre territori, sinó que ja és la tercera actuació que fan a Queretes. En este sentit, David Muñoz, guitarrista i veu del grup, va dir que venir al Matarranya “és una maravilla, sempre ha sigut la canya, súper divertit”.

Per poder garantir les mesures de seguretat des de l’organització van treballar per controlar l’aforo encara que fos en un espai obert. Les entrades eren limitades i s’havien de reservar amb anterioritat. En total, en esta i altres activitats de l’associació unes 60-70 persones han anat acudint a les activitats que prepararen, “és impressionant, ens ha sorprés com està participant la gent”, va assegurar Fernando Mallén, un dels organitzadors. D’esta forma, el cantant del grup va agrair a l’organitzador apostar en estos temps per la cultura: “tant de bo hi haguera més valents com Fernando, que tiraren endavant malgrat tot, perquè prohibit no està”, va dir Muñoz.

El concert forma part d’una sèrie d’esdeveniments musicals dins d’un mateix festival que va iniciar el mes d’agost passat i que continuarà oferint propostes culturals fins al mes de novembre. Torradarques, Fórnols i Calaceit seran les pròximes seus d’espectacles teatrals i musicals amb públic reduït. Totes estes activitats conten en el suport del Govern d’Aragó que va oferir ajudes del Fons de Cohesió per associacions que es dedicaren a organitzar esdeveniments en època de COVID per poder ajudar al món de la cultura.

REDACCIÓ

 

blank Mitjans blank