Logotips d'organismes oficials

Fondespatla construeix un heliport

Està tocant a la carretera, als jardins situats al costat de la piscina

Video Thumbnail
20201112 construccio heliport fondespatla
Feia temps que el consistori de Fondespatla tenia al cap habilitar un espai per fer un heliport i finalment en el darrer ple que van celebrar es va aprovar la seua construcció. Aquesta setmana s'estan portant a terme els treballs de construcció i en poques jornades estarà operatiu. Estarà situat als

Feia temps que el consistori de Fondespatla tenia al cap habilitar un espai per fer un heliport i finalment en el darrer ple que van celebrar es va aprovar la seua construcció. Aquesta setmana s’estan portant a terme els treballs de construcció i en poques jornades estarà operatiu. Estarà situat als afores de la localitat, tocant a la carretera, als jardins situats al costat de la piscina.

El lloc que compleix les mesures de seguretat que s’exigeixen per a este tipus d’instal·lacions, sense edificis a prop ni cabljeat electric, i està a tocar del nucli urbà i és de fàcil accés.

Es tracta d’una inversió feta des de l’ajuntament i amb l’assessorament del servei d’emergències 112 amb l’objectiu d’habilitar un espai segur per a l’aterratge i enlairament d’helicòpters en cas de necessitat o emergència mèdica.

“Aquí més de la meitat de la població és gent gran i se pot tindre una necessitat. Ojalà no el tinguem d’utilitzar mai per una emergència sanitària, però està bé que fem l’heliport” declarava Carmen Agud, alcaldessa de Fondespatla.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank