Logotips d'organismes oficials

La biblioteca de la Freixneda reobre gràcies al voluntariat després de 2 anys tancada

Al mateix Centre Socio-cultural han obert una sala de serveis sociosanitaris

Video Thumbnail
La biblioteca de La Freixneda reobri després de 2 anys tancada
La biblioteca de la Freixneda reobri després de dos anys tancada. A mitjan octubre va obrir amb una resposta molt positiva per part de la gent, sobretot dels més joves. Es tracta d'un espai renovat, amb nous llibres i amb una zona per als més petits que compta també amb jocs. Han començat obrint la

La biblioteca de la Freixneda reobri després de dos anys tancada. A mitjan octubre va obrir amb una resposta molt positiva per part de la gent, sobretot dels més joves. Es tracta d’un espai renovat, amb nous llibres i amb una zona per als més petits que compta també amb jocs.

Han començat obrint la biblioteca dos vegades per setmana; el dimarts al matí, centrat de cara a la gent gran i la tarda dels dijous orientada als nens i nenes. La remodelació l’han fet gràcies a la col·laboració d’un grup de joves de la localitat, la donació de llibres per part dels veïns i el servei es mantindrà també gràcies al voluntariat.

Al Centre Socio-cultural part de la biblioteca, La Freixneda va inaugurar també recentment una sala de serveis sociosanitaris. On els veïns poden tenir sense moure’s el poble servei de quiromassatges, podologia, psicologia, estètica i serveis socials. Han acordat un preu social per a tots aquells que precisen els serveis i un preu més reduït per als socis de la llar del jubilat.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans