Logotips d'organismes oficials

Lledó depén dels bombers per al subministre d’aigua des de fa una setmana

L'aigua de riu Algars no és apta per al consum a causa del darrer temporal

Els bomberrs realitzen diariament 4 o 5 desplaçaments per garanir l'aigua als veïns

Els bombers de la Diputació de Terol estan subministrant aigua de boca des del passat 17 d’agost a Lledó a causa de la terbolesa provocada per les últimes tempestes que impedeix omplir el dipòsit del riu Algars. Fins al moment s’han transportat al dipòsit municipal uns 300.000 litres des dels hidrants de Vall-de-roures i Alcanyís que suposen entre 4 o 5 desplaçaments amb camions de 12.000 litres de capacitat al dia de mitjana. Segons la Diputació està previst continuar amb el servei almenys durant esta setmana.

El vicepresident de la Diputació de Terol, Alberto Izquierdo, ha assenyalat que els bombers estan preparats davant situacions puntuals com estes, que en el cas de Lledó “no és un problema de subministrament sinó de la qualitat d’esta”. Si este cas es prolonga en el temps, Izquierdo ha assenyalat que s’instal·larien uns dipòsits perquè hi hagués aigua potable de qualitat en el municipi.

Mitjans