Logotips d'organismes oficials

La pel·lícula ‘Un hipster en la España vacía’ de Emilio Martínez Lázaro es rodarà al Matarranya

Per a esta producció busquen 600 extres, per la qual cosa s'estan realitzant càstings tant a Alcanyís, com a diversos pobles de la comarca

Video Thumbnail
L'adaptació del llibre 'Un hípster en la España Vaciada' es rodarà al Matarranya
La pel·lícula basada en el llibre 'Un hipster en la España vacía' de l'escriptor aragonès Daniel Gascón i dirigida per Emilio Martínez Lázaro busca 600 extres per al seu rodatge a la comarca del Matarranya. Per a això, s'estan realitzant sessions de càsting a les quals es pot presentar qualsevol per

La pel·lícula basada en el llibre ‘Un hipster en la España vacía‘ de l’escriptor aragonès Daniel Gascón i dirigida per Emilio Martínez Lázaro busca 600 extres per al seu rodatge a la comarca del Matarranya. Per a això, s’estan realitzant sessions de càsting a les quals es pot presentar qualsevol persona sense cap experiència per a figuració, però també actors, actrius o músics aficionats que puguen interpretar petites parts del repartiment. Francis Fernández, responsable del càsting, concreta que “busquem molts figurants, xiquets d’entre 8 i 12 anys, homes i dones entre 18 i sense límit d’edat”, a més, “actors i actrius entre 30 i 60 anys”, finalment busquen també a un noi i una noia cantants així com músics d’orquestra.

La Freixneda i Fondespatla són els pobles triats per al rodatge de la pel·lícula ‘Un hipster en la España vacía’. Història basada en el llibre amb el mateix nom escrit per Daniel Gascón. El llargmetratge el dirigirà Emilio Martínez Lázaro, director de pel·lícules tan conegudes com ‘El otro lado de la cama’ i ‘Ocho apellidos bascos’. Un director de renom que segons Frederic Fontanet, alcalde de La Freixneda, “estarà lligat a la comarca del Matarranya i creiem que això és beneficiós, a escala comarcal, no sols per a La Freixneda, perquè la gent ens conega com a destí de turisme de qualitat i de km0, que és el que estem buscant a la comarca”.

El rodatge durarà una mica més d’un mes, tindrà lloc en exteriors de La Freixneda i de Fondespatla i començarà el 5 de maig. Això no sols repercutirà en el turisme, sinó que, segons Fontanet “serà una injecció econòmica molt important per al territori”. Unes 100 persones d’equip tècnic estaran vivint i treballant a la comarca del Matarranya durant este temps.

Per a esta producció d’Amazon Prime, Emilio Martínez Lázaro adaptarà el retrat irònic del xoc entre el món urbà i el rural del llibre de Daniel Gascón. I és que el seu protagonista, Enrique, és un jove que s’instal·la en una casa familiar d’un poble imaginari de la província de Terol per a allunyar-se de la ciutat, crear un hort col·laboratiu i oblidar a la seua ex-xicota.

El rodatge de la pel·lícula compta amb el suport de l’Aragó Film Commission i la Terol Film Commission, així com amb el suport de les film offices de les Comarques Baix Aragó i Matarranya i dels ajuntaments dels municipis implicats.

I. A / M. J. / R. L
Mitjans