Logotips d'organismes oficials

Ana Marín (PP) demane el vot del canvi: “Tenim la possibilitat de governar. Treballarem des del cor”

Durant estos dies s'han presentat bastantes candidatures dels populars per tot el Matarranya, on repeteixen candidats com Carlos Boné, Carlota Núñez, Juan Enrique Celma o Fernando Camps

La capital comarcal va viure la presentació de la candidatura del PP divendres, acte que va estar presidit per Ana Marín. Foto: R. Lombarte

Dies frenètics de campanya els que s’estan vivint estos dies al Matarranya. Durant l’última setmana, el Partit Popular, i que és favorit de cara a constituir el nou Consell Consell, ha presentat bona part dels seus candidats i candidates per a les pròximes Eleccions Municipals. Divendres, a la Casa de Cultura de la capital comarcal, es va viure un dels actes centrals del partit, que va servir per a presentar la candidatura que encapçale Carlos Boné a l’alcaldia de Vall-de-roures. L’acte va reunir un centenar de persones i entre altres va comptar amb la presència del diputat Alberto Herrero, així com Ana Marín, que és la candidata del PP a les Cort per Teruel. Durant la seua intervenció, Ana Marín va definir Carlos Boné com un alcalde “molt respectat”, que porte “quatre majories absolutíssimes” consecutives al seu poble i a qui va definir com “un gran company i un gran amic”.

Durant la seua intervenció al míting, Ana Marín també va parlar de la sensibilitat de Boné, sobretot en un episodi que ha segut summament dur esta legislatura, com va ser la pandèmia. En clau autonòmica, la candidata per la província va apuntar que “sempre he apostat per Terol. I ho seguiré fent. Tenim la possibilitat de governar al Govern d’Aragó. I sense ànim d’ofendre ningú, i a les proves em remeto, crec que Aragó s’ha estancat i que la província s’ha estancat. I si no va bé la sanitat, si no va bé l’economia, si no van bé les empreses, no va bé Vall-de-roures”. Ana Marín va demanar el vot als veïns del Matarranya, destacant que “natres venim a treballar. I treballarem des del cor. De projectes, en tenim molts. Podem parlar d’ajudes al funcionament, de la banda ampla, de sanitat… Però crec que el més important és que tot el que fem ho farem des del coneixement, el treball i el cor”.

Per la seua part, al llarg d’estos dies el PP també ha fet presentació de candidatures per altres municipis de la comarca, entre ells Queretes, Calaceit, La Freixneda i Massalió. Fent menció a esta última població, Joaquín Justes, el president popular a la província, va acompanyar dimarts la candidatura del PP per Massalió, on va fer menció al virus de la sharka, el qual ha castigat durament un dels principals motors econòmics, el presseguer. Al respecte, Justes va prometre un pla extraordinari per a ajudar als agricultors de Massalió afectats per esta situació. Paral·lelament, durant el míting celebrat a Calaceit, on també va estar present Justes, es va parlar molt d’economia, de la necessitat d’atraure noves empreses al polígon industrial, de la creació d’una Casa de Cultura, així com de l’impuls d’una Escola de Futbol Base de cara al foment de l’esport.

REDACCIÓ
Mitjans