Logotips d'organismes oficials

Grupo Arcoiris va generar un impacte anual de 25 milions d’euros al territori

Sol al Matarranya i a comarques veïnes, el grup empresarial té unes transferències de 800.000 euros al mes en nòmines

El Grupo Arcoiris ocupe ara mateix més de 550 persones. Foto: NDM

El Grupo Arcoiris va generar un impacte econòmic sobre el territori de pràcticament 26 milions d’euros en costos laborals. El grup d’empreses agroalimentàries va tancar el 2021 amb la facturació més gran de la seua història i números rècord de llocs de treball directes, arribant als 576 llocs de treball. Els costos laborals que durant el 2021 va tindre el grup d’empreses van ser de 14 milions d’euros, sol a través de la plantilla de treballadors. Paral·lelament, l’empresa va pagar uns 11,7 milions d’euros a altres grangers i responsables d’explotacions integrades dins del grup agroalimentari. En total, parlem d’un impacte al territori que puge als citats 26 milions d’euros.

Tot això ho podem traduir en uns números de 800.000 euros mensuals que el Grupo Arcoiris transfereix només en nòmines als treballadors directes. Des del grup d’empreses van destacar l’impacte que l’activitat primària i agroalimentària té sobre el territori, i van remarcar el compromís de cara a abanderar les iniciatives socials del Matarranya i de les comarques limítrofes on hi participe, i que té, al mateix temps, un impacte directe sobre l’economia. «Estem mantenint un creixement sostenible i sostingut en el temps. Esta tendència ens permet continuar el nostre compromís social amb el territori, generant un impacte directe a l’economia, no sol al Matarranya, sinó també d’altres comarques», va explicar Juan José Moles, director del grup empresarial.

Per la seua part, la facturació del grup va ser de rècord, amb uns 253 milions d’euros durant l’últim exercici, davant dels 230 milions d’anys anteriors, fet que va suposar un creixement del 10% respecte al 2020. En relació a la xifra d’ocupació, supose la creació de 25 llocs de treball més respecte a l’any 2020, passant de 551 als actuals 576. El creixement de llocs de treball experimentat per l’empresa en l’última dècada és més que evident. L’any 2013, Arcoiris tenia 301 treballadors.

REDACCIÓ
Mitjans