Logotips d'organismes oficials

L’Escola de Cant de Vall-de-roures aprofita les festes de Nadal per celebrar un concert

Els alumnes van interpretar un total de 14 peces de diferents estils musicals

Video Thumbnail
Escola Cant Valde festival nadal
L'escola de cant de Vall-de-roures, no va deixar passar l'oportunitat de fer en aquestes dates tan especials un concert de nadal. Però no va ser el típic concert de nadales, sinó que van aposar per un format amb un estil més modern. Els alumnes van preparar un repertori ben variat, amb el qual van p

L’escola de cant de Vall-de-roures, no va deixar passar l’oportunitat de fer en aquestes dates tan especials un concert de nadal. Però no va ser el típic concert de nadales, sinó que van aposar per un format amb un estil més modern. Els alumnes van preparar un repertori ben variat, amb el qual van poder demostrar tot el treball fet en aquesta primera part del curs.

La Casa de Cultura de Vall-de-roures va acollir el concert el dissabte 21 de desembre. El programa el conformaven un total de 14 peces vocals, de diferents gèneres, cadascuna adaptada a l’estil, la veu i el gust de cada alumne. El curs va començar a l’octubre, però els alumnes ja tenien granes d’enfrontar-se a l’escenari i expressar-se a través de la veu.

L’escola de cant de la capital del Matarranya porta 14 anys formant alumnes de tot l’entorn de Vall-de-roures, i compta amb un gran ventall d’edats, des dels 18 fins a més de 70 anys. I és que la música no té edat.

MARTA JIMÉNEZ
blank Mitjans blank