Logotips d'organismes oficials

L’Ajuntament de Pena-roja de Tastavins comença a desinfectar els seus carrers

Els consistoris criden a la col·laboració ciutadana davant l'alerta sanitària

Video Thumbnail
Desinfecció pobles PNRJ coronavirus
Pena-roja de Tastavins crida a la col·laboració ciutadana davant l'alerta sanitària. La localitat, a través del seu canal eBando aconsella a tots els veïns que isquen al carrer amb guants i màscares amb la finalitat d'evitar la propagació del virus als propietaris d'establiments d'aliment i la farmà

Pena-roja de Tastavins crida a la col·laboració ciutadana davant l’alerta sanitària. La localitat, a través del seu canal eBando aconsella a tots els veïns que isquen al carrer amb guants i màscares amb la finalitat d’evitar la propagació del virus als propietaris d’establiments d’aliment i la farmàcia. El divendres a més, la localitat va començar amb les labors de desinfecció del municipi. “Una cosa es complicada perquè fer-ho de manera manual és molt costós i poder accedir als carrers més estrets amb vehicles també”, va explicar Ricardo Blanch, alcalde de la localitat.

Aquell mateix matí la consellera de Presidència i Relacions Institucionals, Mayte Pérez, va presidir la reunió celebrada pel CECOP, després de la qual va informar que les organitzacions agràries, les cooperatives agrícoles i els ajuntaments col·laboraran per a la desinfecció dels municipis aragonesos, sobretot en les vies públiques d’accés a centres de salut i residències d’ancians.

Aquestes mesures es van prendre de cara a la cap de setmana en el qual es va evitar l’arribada de persones el domicili habitual de les quals no siga en la localitat, de la mateixa manera que han fet altres Ajuntaments des de la declaració de l’estat d’alarma. D’aquesta forma, es va recomanar als veïns alertar a les autoritats en cas de detectar la presència inusual de visitants de la localitat.

Mitjans