Logotips d'organismes oficials

Busquem vídeos, fotos i textos del confinament

#ElMatarranyaSeQuedeACasa i volem veure com ho esteu fent! Envia'ns a radiomatarranya@gmail.com

Video Thumbnail
El Mataranya Se Quede A Casa Sonido
#ElMatarranyaSeQuedeACasa i volem veure com ho esteu fent. Des de Ràdio Matarranya hem iniciat una campanya per recollir tot el que esteu fent des de les vostres cases durant aquests dies de quarentena. Busquem vídeos cantant, cuinant, fent manualitats i divertit-tos de les vostres cases en aquests

#ElMatarranyaSeQuedeACasa i volem veure com ho esteu fent. Des de Ràdio Matarranya hem iniciat una campanya per recollir tot el que esteu fent des de les vostres cases durant aquests dies de quarentena.

Busquem vídeos cantant, cuinant, fent manualitats i divertit-tos de les vostres cases en aquests moments tan difícils. Volem apropar-vos els uns als altres i que pugueu veure-tos, perquè encara que estem lluny estem units!

També tos proposem la #ElMatarranyaSeQuedeACasa
1️⃣ Envia el vídeo en horitzontal
2️⃣ Utilitza un diari de Notícies del Matarranya
3️⃣ Comença i acaba el vídeo tapant la càmara
4️⃣ Duració entre 10 i 30 segons
5️⃣ Envia’l a radiomatarranya@gmail.com i dir-nos el teu nom i el lloc on estàs!

Esperem els vostres vídeos i fotos! Us deixem una mostra que hem fet des de l’equip de Ràdio Matarranya

#QuarentenaAlMatarranya #MeQuedoACasa

REDACCIÓ
Mitjans