Logotips d'organismes oficials

La Comarca del Matarranya proposa celebrar un Sant Jordi amb vídeos dels veïns i veïnes llegint

Demanen a tots aquells que vulguin participar, que poden fer-ho gravant-se llegint un text de temàtica lliure, així com la llengua i la tipologia del text

Cartell de Xarrem un ratet: avui parlem de Sant Jordi i el dia del llibre. / Foto: NDM

La festivitat per al dia d’Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d’Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha organitzat diferents activitats. Tal com va explicar el seu tècnic, “Volem celebrar-lo d’alguna manera i omplir el buit”.

En aquest sentit, la iniciativa que han preparat dintre del espai ‘Xarrem un ratet’ consisteix en la creació d’un vídeo amb tots els veïns i veïnes del territori llegint un fragment d’una obra literària. Des del Departament de Cultura demanen a tots aquells que vulguin participar, que poden fer-ho gravant-se llegint un text, compte o poesia i que després l’enviïn a 648 64 25 86. La temàtica es lliure, així com la llengua i la tipologia del text.

El vídeo s’ha de registrar en horitzontal, al principi cal dir nom, lloc i presentar l’obra. Com a restriccions, el vídeo no pot ser superior a tres minuts i la data límit és dimarts el 21 d’abril. Amb totes les propostes rebudes La Comarca crearà un vídeo que després difondran per les xarxes socials. “La iniciativa està oberta a tothom, cada un que és gravo amb el que més li agrado i amb el que és sento més còmode”; va explicar David Arrufat, tècnic del Departament de Cultura. Per més informació podeu consultar la pàgina web de La Comarca del Matarranya.

Video Thumbnail

Compartimos San Jorge desde el Matarraña

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

Video Thumbnail

Compartimos San Jorge desde el Matarraña

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

Video Thumbnail

Compartim Sant Jordi des del Matarranya

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

Video Thumbnail

Compartimos San Jorge desde el Matarraña

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

Video Thumbnail

Compartimos San Jorge desde el Matarraña

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

Video Thumbnail

Compartimos San Jorge desde el Matarraña

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

Video Thumbnail

Compartim Sant Jordi des del Matarranya

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

 

Video Thumbnail

Compartimos San Jorge desde el Matarraña

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

Video Thumbnail

Compartim Sant Jordi des del Matarranya

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

Video Thumbnail

Compartim Sant Jordi des del Matarranya

La festivitat per al dia d'Aragó comença a arrancar al Matarranya, i és que el dijous vinent se celebra el dia de la comunitat d'Aragó i el dia del llibre. Per això, com cada any i tot que estarem confinats i separats pel coronavirus, des del Departament de Cultura de la Comarca del Matarranya ha or

JOSÉ BLANCH
Mitjans