Logotips d'organismes oficials

El Grup de Teatre ‘La Quiquereta’ de Pena-roja envia ànims amb el seu vídeo ‘Promte tornarem a riure’

El missatge del vídeo està clar: no perdre la il·lusió i les ganes de riure en aquests moments tan complicats

Video Thumbnail
La Quiquereta - Pronto volveremos a reír
La complicada situació que estem vivint ha portat a tots els veïns i veïnes del territori a mostrar el seu costat més solidari i creatiu. Cada un en la mesura de les seves possibilitats ajuda com pot tal com hem anat veient en totes les iniciatives que han sortit al voltant del Matarranya, des de co

La complicada situació que estem vivint ha portat a tots els veïns i veïnes del territori a mostrar el seu costat més solidari i creatiu. Cada un en la mesura de les seves possibilitats ajuda com pot tal com hem anat veient en totes les iniciatives que han sortit al voltant del Matarranya, des de confecció de mascaretes, a una borsa de voluntaris passant llibres gratuïts.

En aquest cas, des de Pena-roja arriba una nova proposta d’entreteniment. El grup de teatre local ‘La Quiquereta’ ha creat aquest vídeo per recordar algunes de les seves actuacions més memorables. El missatge del vídeo està clar: no perdre la il·lusió i les ganes de riure en aquests moments tan complicats. El grup de teatre envien ànims a tot el territori perquè prompte puguin gaudir junts del seu espectacle i tornar a riure com feien abans. Tal com mostren, d’aquesta crisi sanitària només podem sortir tots junts. I d’aquesta manera és com aporten el seu granet de sorra des del Grup de Teatre La Quiquereta.

En aquest sentit, en el vídeo podem veure actuacions del grup en la majoria dels seus espectacles al voltant del territori i interpretant algunes de les seves millors obres. Disfressats i fent riure com només ells saben fer. D’aquesta manera el grup de Pena-roja s’uneix a altres agrupacions que han creat vídeos similars, com és ara el cas de ‘Chirinola’, el grup de teatre de Queretes interpretant ‘La autoayuda no me ayuda’.

REDACCIÓ
Mitjans