Logotips d'organismes oficials

Les mesures per a garantir la seguretat a l’Institut de Vall-de-roures per al pròxim curs

Enguany com a novetat es pot realitzar el procés de manera online per a evitar així desplaçaments

Video Thumbnail
Fi curs ies Matarranya
L'IES Matarranya es prepara per a iniciar el pròxim curs amb noves mesures per a garantir la seguretat dels estudiants, professors i personal del centre. D'aquesta manera, s'han instal·lat màquines automàtiques d'higienització de mans en tots els accessos al centre, així com dispositius d'higiene de

L’IES Matarranya es prepara per a iniciar el pròxim curs amb noves mesures per a garantir la seguretat dels estudiants, professors i personal del centre.

D’aquesta manera, s’han instal·lat màquines automàtiques d’higienització de mans en tots els accessos al centre, així com dispositius d’higiene de calçat mitjançant alfombrilles amb producte desinfectant. A més, també s’han senyalitzat diferents itineraris a terra per a tenir una circulació que permeti mantenir la distància de seguretat.

De moment, s’espera començar el curs de manera presencial sent obligatori l’ús de mascarilla. Ignacio Belanche, director de centre, va explicar que “estarem al que diguen les autoritats educatives respecte a les distàncies a les aules”. No obstant això, el propi director va assegurar unes certes limitacions: “ja estàvem bastant ajustats quant als espais disponibles”. Com a possibilitat, la Biblioteca podria habilitar-se com a aula igual que la Sala d’Actes, que actualment ja estava habilitat per a les classes d’educació física, que es realitzaven en el pavelló ara inutilitzat a causa de l’enfonsament del teulat per la borrasca Gloria. En aquest sentit, “no tenim molts més espais i per a nosaltres seria un problema afegit”.

Respecte a la matriculació, el passat 19 de juny ja es va obrir el procés per a la formació professional i el 24 de juny per a l’alumnat en ESO i Batxillerat. Enguany com a novetat es pot realitzar el procés de manera online per a evitar així desplaçaments. Igualment, per a aquelles famílies que no puguen realitzar aquests tràmits a distància podran acudir a matricular-se amb cita prèvia.

Durant aquest temps, la pàgina web del centre www.iesvalderrobres.com ha estat el canal de comunicació on es troben les fases de matriculació, les ajudes per a material escolar o per a transport.

JOSÉ BLANCH
blank Mitjans blank