Logotips d'organismes oficials

Continue el desplegament de fibra òptica pels pobles del Matarranya

Els treballs està previst que es reprenguen a partir de setembre a La Vall, Valljunquera, La Freixneda, Ràfels i Mont-roig

Puyo Área Tecnológica s'encarrega del desplegament de Embou. | Foto: NDM

El desplegament de fibra òptica que està duent a terme Embou en els municipis del Matarranya avança a bon ritme. A pesar que els treballs es van haver de parar durant pràcticament un mes per la situació provocada per la COVID 19, des de l’empresa Embou es manté la previsió que a finals els desplegaments estiguen finalitzats.

A més de Vall-de-roures que des de fa temps ja compta amb esta tecnologia des de Embou ja oferixen el servei en: Fórnols, Fondespatla, Torre del Compte, Pena-roja de Tastavins, Arenys de Lledó, Queretes i La Portellada. A més, està a punt d’entrar en servei les infraestructures a Lledó, Torredarques i Herbers a la comarca veïna dels Ports.

Els treballs està previst que es reprenguen a partir de setembre a La Vall, Valljunquera, La Freixneda, Ràfels i Mont-roig. Pel que respecta a Beseit, Calaceit i Massalió, el desplegament del qual ho durà a terme la companyia Masmovil, podrien comptar amb fibra òptica entre finals d’enguany o a principis de 2021.

Sergio Puyo de Puyo Àrea Tecnològica, empresa instal·ladora encarregada d’estos desplegaments assegura que “la fibra obre moltes possibilitats als municipis del Matarranya. Amb velocitats de 50 Mb o fins i tot 100 Mb es cobrixen pràcticament totes les necessitats”. A més, Puyo recorda que “en els punts on no arriba la fibra està la possibilitat del wimax que no deixa de ser una bona opció”.

Es pot obtenir més informació a les botigues de Puyo Àrea Tecnològica d’Alcanyís i Vall-de-roures o en el correu: puyo@puyo.es.

REDACCIÓ
Mitjans