Logotips d'organismes oficials
blank

L’area sanitària de Vall-de-roures registre la primera mort per COVID-19 des del mes de maig

L'àrea de salut ja supere els casos del mes d'abril en 44 casos durant el mes d'octubre

Imatge d'arxiu de la teleassistència durant la pandèmia. | Foto: NDM

El portal de transparència sanitària del Govern d’Aragó comunique avui mateix la mort d’un nou veí del Matarranya per la COVID-19. La segona onada de la pandèmia està arrassant a la zona, sumant un total de 113 casos des de que va començar la pandèmia, 99 d’ells a l’àrea sanitaria de la capital, el que signifique que la zona ja supere el número de contagis del mes d’abril.

Avui mateix, el portal ha fet pública la mort d’una persona, que eleve el total del número de morts a la zona a 13 veïns. 11 de les morts es van produir al mes d’abril, quan la pandèmia va afectar a la major part de residents i treballadors de la residència municipal de Vall-de-roures. També es va contar una mort durant el mes de maig, des de quan no s’havien mogut les xifres.

Actualment hi ha un total de 44 casos detectats al centre de Salut de Vall-de-roures durant tot el mes d’octubre, i 16 són d’esta mateixa setmana, que s’han arribat a comunicar hasta 9 positius en un dia. L’àrea sanitària de Calaceit no ha sumat cap nou positiu en esta setmana.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank