Logotips d'organismes oficials

El pont de Tots Sants deixe 14 nous positius per COVID-19 al Matarranya

Des del passat 1 d'octubre s'han registrat 70 nous contagis i des de l'inici de la pandèmia són ja 137 els afectats per coronavirus al Matarranya

Imatge del Centre de Salut de Vall-de-roures. | Foto: NDM

La situació epidemiològica per coronavirus no millore tampoc al Matarranya. Tot i les noves restriccions per part del Govern central i aragonès les xifres de contagis continuen augmentant. En el cas del nostre territori per al pont de Tots Sants, des del passat divendres dia 30 d’octubre fins ahir dia 2 de novembre, s’han registrat 14 nous positius per COVID-19.

Segons les dades oficials oferides pel portal de transparència sanitària del Govern d’Aragó en estos últims dies s’han registrat 12 nous contagis i 2 recuperats al Centre de Salut de Vall-de-roures. D’altra banda, el segon centre de Salut al Matarranya, el de Calaceit, ha registrat dos positius i un recuperat en els últims dies.

La segona onada de la pandèmia també es fa present al Matarranya, des del passat 1 d’octubre s’han registrat 70 nous contagis i des de l’inici de la pandèmia són ja 137 els afectats per COVID al Matarranya. Concretament, 118 casos registrats al Centre de Salut de Vall-de-roures, on 45 ja estan recuperats i 13 han perdut la vida. De fet, durant la setmana passada el centre va registrar una nova mort i feia des de març que no registrava cap. Pel que fa a Calaceit, des de l’inici comptabilitza 19 positius i 12 recuperats. Este total els casos ja superen els produïts a l’abril.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank