Logotips d'organismes oficials

Oberta al trànsit l’N-232 del Port de Querol a Morella

Durant el tall de la circulació s’ha treballat en les voladures del fals túnel i l’inici del viaducte

Oberta al trànsit l’N-232 del Port de Querol a Morella

La carretera N-232 torna a obrir al trànsit després de tres setmanes tancada a causa de diferents treballs en les obres de millora d’aquesta. Cal recordar que la carretera es va tallar al trànsit el passat 16 de novembre per a realitzar diferents actuacions al llarg de tota l’obra entre els quals destaquen les voladures i moviments de terra en la zona del Pont de la Bota per a iniciar les tasques del fals túnel i del viaducte. D’aquesta manera, el tall era necessari per a la seguretat, tant dels treballs com de la circulació.

A més, durant aquestes setmanes s’han construït diferents desviaments de la carretera per a evitar les obres. Aquestos estan situats a les corbes del Port de Querol i a la Torreta i tenen l’objectiu d’evitar més talls de trànsit fins a la finalització de les obres de la carretera. Així, les actuacions més importants d’aquesta obra a partir d’ara seran la construcció del fals túnel i d’un singular viaducte en la zona del Pont de la Bota.

A més, la línia d’autobús que comunica Morella amb Castelló recupera el seu horari habitual, el qual havia canviat amb motiu del tall per les obres a la carretera. Així, L’eixida de Castelló serà a les 10.15 hores al matí i a les 15.30 hores a la vesprada, mentre que l’eixida des de Morella serà a les 08.00 hores al matí i a les 13.30 hores a la vesprada. Aquestos horaris són de dilluns a divendres a partir del 7 de desembre.

Mitjans