Logotips d'organismes oficials

Una gran acollida i molta participació en el carnestoltes de Vall-de-roures

El carnestoltes arriba a la capital del Matarranya. El dissabte 18 de febrer, xiquets i adults es van disfressar dels seus personatges favorits per a gaudir d'un dia replet de música, jocs, circ i sobretot molta diversió.

Video Thumbnail
Gran acollida i molta participació al carnaval a Vall-de-roures
Des de la plaça de Vall-de-roures i fins al pavelló, la banda comarcal Sant Antón va acompanyar a la marea de xiquets que van sortir disfressats de les seues cases. En arribar al poliesportiu, els esperava una tarda repleta de jocs, xocolata i circ amb "Bengala Teatre i Circ". Estem parlant del Carn

Des de la plaça de Vall-de-roures i fins al pavelló, la banda comarcal Sant Antón va acompanyar a la marea de xiquets que van sortir disfressats de les seues cases. En arribar al poliesportiu, els esperava una tarda repleta de jocs, xocolata i circ amb “Bengala Teatre i Circ”. Estem parlant del Carnestoltes, un dels dies més esperats de l’any. Carmen Lorente, tècnica de cultura de l’ajuntament de Vall-de-roures, explicava que “hem repartit el berenar amb la col·laboració de mares i pares de l’AMPA del col·legi i després hem preparat una animació en la qual hi haurà jocs, concursos de disfresses, malabars, circ i un munt d’activitats durant un parell d’hores perquè tots ens ho passem molt bé”.

Un carnestoltes, el de Vall-de-roures, pensat per a nens i adults. Un mateix format, però per a diferents públics, per la tarda per al públic infantil i després per als adults. A la nit es va fer el mateix recorregut, amenitzat en eixa ocasió per la batucada “A ritmo de vida”, i en arribar, la festa ja estava preparada amb la discomòbil “Disc Cube” que va aguantar fins a altes hores de la nit. “El carnestoltes sempre és molt participatiu, tant per part de nens com d’adults, i moltíssima gent es disfressa”, confessava Lorente.

I és que els Carnestoltes del Matarranya son una de les festes més desenfrenades de l’any. Una festa que s’allargarà durant els pròxms caps de setmana per altres pobles de la comarca com són Calaceit, Queretes, Arenys de Lledó, Pena-roja, Valljunquera o La Vall del Tormo.

I. APARICIO / M. JIMÉNEZ
Mitjans