Logotips d'organismes oficials

La Freixneda crea un túnel del terror ambientat en diferents pel·lícules

Halloween arriba a 'Fresnelvania' amb la ruta de caramels i un esgarrifós recorregut a la llotja de l'ajuntament

Video Thumbnail
La Freixneda impulse un túnel del terror ambientat en diferents pel·lícules
El passat dissabte 28 d'octubre, la llotja de l'Ajuntament de La Freixneda es va omplir de bruixes, fantasmes i nines diabòliques. Per tercer any consecutiu, l'AMPA de La Freixneda va organitzar un esgarrifós túnel del terror per celebrar Halloween. El municipi va canviar fins i tot de nom per una n

El passat dissabte 28 d’octubre, la llotja de l’Ajuntament de La Freixneda es va omplir de bruixes, fantasmes i nines diabòliques. Per tercer any consecutiu, l’AMPA de La Freixneda va organitzar un esgarrifós túnel del terror per celebrar Halloween. El municipi va canviar fins i tot de nom per una nit. Fresnelvània es va omplir de gent, de rialles i d’ensurts gràcies en unes activitats que van ser tot un èxit. La nit dels morts a La Freixneda va nàixer gràcies a la gran acollida que hi havia del recorregut de ‘Truc o Tracte’ que es feia al poble.

Luz María Villoro, presidenta de l’AMPA de La Freixneda, comentava que “es fa per complementar una mica Halloween. Sempre es feia això dels caramels o fèiem xocolata, i fa uns anys es va començar a fer el túnel del terror”. Amparo Alzina, també de l’AMPA de la Freixneda va explicar que “fa uns anys vam notar que hi havia molta gent al poble, perquè la comarca començava a tindre molt turisme, i vam fer una ruta i va vindre moltíssima gent i vam pensar que per a l’any següent podíem fer-ho una mica més llarg. I a partir d’aquí se’ns va acudir fer la casa del terror”.

La llotja de l’ajuntament es va convertir en un cementiri, que era l’entrada a set esgarrifosos escenaris. Tots ells ambientats en diferents pel·lícules per tal d’espantar xiquets i adults. Este any, el túnel del terror de La Freixneda el van relacionar amb diferents pel·lícules com ‘Harry Potter’ o ‘Se lo que hicisteis el último verano’. Però a més, hi havia escenaris i personatges que no podien faltar com una escenografia de l’infern, un científic boig o un grup de bruixes aterridores.

Des de l’AMPA d’esta localitat van estar treballant durant dos mesos perquè la nit dels morts fos la més esgarrifosa. A més, cal destacar que entre els actors que ambientaven les sales no hi havia cap professional del sector. Són les famílies i col·laboradors els que actuen és esta terrorífica nit. I és que Halloween és una festivitat que cada cop agrada a més gent. Fresnelvània va ser, per una nit, el municipi més terrorífic del Matarranya.

ISABEL APARICIO
Mitjans