Logotips d'organismes oficials
blank

El Matarranya nominat com a millor destí en la Gold List 2021 de Condé Nast Traveler

Es pot votar fins al dilluns 29 de març. El Matarranya està nominat en la categoria número 12. L'Hotel La Torre de les Marques en la número 6 com a millor nou Hotel

Les Roques del Masmut de Pena-roja il·lustren el Matarranya en l'edició especial en paper. | Foto: Traveler

La comarca del Matarranya apareix com a candidata a millor destí d’Espanya per a Condé Nast Traveler, prestigiosa revista i portal web sobre turisme a nivell internacional en la seua Gold List 2021. Es dona la circumstància de que la comarca del Matarranya competeix per aquest guardó amb un altre territori aragonès, la comarca del Somontano a la provincia d’Osca.

El portal web de Condé Nast Traveler indica que es pot participar fins a les 23 hores i 59 minuts del dilluns 29 de març amb tres premis per als votants que venen de la ma de Rusticae. El primer d’ells és un “WorkEnd” a l’Hotel Bodega Tío Pepe de Jérez de la Frontera (Cadis), el segon una estància d’Agroturisme a Eivissa i el tercer una Clau Regal Rusticae que obrin allotjaments amb estàncies de dos nits amb desdejuni per a dos persones. Pots trobar l’enllaç per votar aquí.

Per participar és necessari votar en el total de les 21 categories disponibles. La de millor destí, en la qual està nominada el Matarranya, és la categoria número 12. Cal recordar, que en la categoria número 6, millor nou hotel, està nominat l’Hotel La Torre del Marqués, ubicat al terme de Mont-roig. Després de votar en les 21 categories és necessari oferir les dades per a poder comptabilitzar el vot.

Una imatge de les Roques del Masmut de Pena-roja ha estat l’escollida per tal d’il·lustrar el Matarranya en l’edició especial en paper de les millors destinacions del món, en un cost de 6,80 €. En el breu article es diu del nostre territori que “Al Matarranya el cel és tan fosc que fa pena que comence el dia si el preu a pagar és deixar de veure les estreles. Conscient d’això, esta comarca de la província de Terol es col·loca les seues millors gal·les per abrigar al viatger amb una naturalesa abrumadora que es descobrix recorrent passarel·les sobre rius d’aigües cristal·lines, endinsant-se en goles que de pura altura quasi no deixen entrar la llum, passejant per pobles medievals i omplint-se els pulmons d’un aire tan pur que farà que la volta a l’asfalt siga encara una mica més dura”.

Condé Nast Traveler, en la seua llista de favorits Gold List 2021 premia destins, com el cas en el que competeixen les comarques del Matarranya i Somontano però també aerolínies, hotels, resorts, spas, automòbils, tecnologia, bellesa…en definitiva, una ampla gama de conceptes relacionats amb el turisme que van a ser premiats per Traveler.

Des de Condé Nast Traveler es demana als seus lectors i viatgers que voten pel seu destí favorit entre aquestes dues comarques aragoneses, Matarranya i Somontano. Segons indica Condé Nast Traveler al seu portal web, “la votació està oberta per tal d’escollir el millor del viatge a eixos dorats del sector”.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank