Logotips d'organismes oficials

Diputació promocione la província com a destí sostenible en el marc de FITUR

#SienteTeruel torne a una de les fires de turisme més punteres del món. Donada la proximitat de Setmana Santa, la Diputació s'endú a Madrid 89 propostes diferents per a conèixer la província

Durant estos dies, Madrid està albergant la Fira de Turisme FITUR, amb representació dels pobles del Matarranya. Foto: NDM

La Diputació Provincial estarà present a FITUR (la Fira Internacional de Turisme) que se celebrarà a Madrid del 19 al 23 de gener. I ho fa presentant espai propi a través de #SienteTeruel, dins de l’estand d’Aragó. La institució provincial apostarà per seguir promocionant la província com a destí de turisme sostenible de primer nivell i, entre les accions que l’àrea de Turisme de la Diputació posarà en marxa este any, destaque el reforç de les seues xarxes socials a través d’uns vídeos sobre diferents activitats i atractius del territori. Els visitants que vinguen a #SienteTeruel trobaran informació sobre els recursos turístics que ofereix la província, gràcies a tot el material que faciliten les comarques.

Al mateix temps, l’àrea de Turisme de la Diputació seguirà promocionant la província a través de la campanya turística d’hivern, Tierra de contrastes‘, i els ja populars termes inventats “frescalor”, “rapilento”, “tranquitenso” i “cosmopueblita”. Seguint la línia de l’any passat, i a causa de la pandèmia, enguany no es podrà viure una de les accions estrella de Turisme Diputació a la fira de Madrid, que són les degustacions gastronòmiques de productes del territori. A més dels actes oficials, la delegació de l’Àrea de Turisme de la Diputació té programada una intensa agenda de contactes amb empreses, entitats i agents turístics.

Al respecte, el diputat de Turisme, Diego Piñeiro, va posar èmfasi en la importància de la presència de la província a FITUR, dient que «és obligatori estar a esta cita, no sol de cara al públic, sinó per fer arribar les nostres propostes als tur-operadors, les empreses del sector o inclús possibles inversors». Al mateix temps, Piñeiro va afegir que «des de dimecres a divendres, quan FITUR sols està obert a professionals, desplegarem una completa agenda per explicar els nostres recursos, sense descuidar en cap moment l’atenció al públic en general, especialment durant el cap de setmana». Durant la fira de turisme, la Diputació portarà també 89 propostes per a viure la Setmana Santa a la província, entre elles, les del Matarranya.

FITURREDACCIÓ
Mitjans