Logotips d'organismes oficials

Inicie el curs a l’IES Matarranya en estrictes protocols i instal·lacions adaptades

L'Ajuntament de Vall-de-roures ha habilitat una carpa en la pista poliesportiva externa de l'IES Matarranya

Video Thumbnail
Inici Curs IES Matarranya Valde
La incorporació a l'IES Matarranya també es va realitzar de manera escalonada i seguint el pla de contingència. "Pretenem que els grups tinguen el mínim contacte entre si", va explicar el director del centre, José Ramón Guarc. Per a això, l'accés es realitza per diferents portes i han de mantenir le

La incorporació a l’IES Matarranya també es va realitzar de manera escalonada i seguint el pla de contingència. “Pretenem que els grups tinguen el mínim contacte entre si”, va explicar el director del centre, José Ramón Guarc. Per a això, l’accés es realitza per diferents portes i han de mantenir les màximes distàncies dins de les aules educatives.

Els cursos de major edat, corresponents als cursos de 3r, 4t i Batxillerat, acudiran al centre de manera semipresencial. Els grups formats s’alternaran per a rebre classes a les aules. “La meitat d’alumnes de les classes acudiran a l’institut de dilluns a dimecres i la resta durant el dijous i el divendres”, va assegurar el director.
Els continguts que es veuran durant el curs es basaran en un pla de reforç que busca contrarestar el temari perdut durant els mesos de confinament. A partir d’una avaluació inicial, s’establirà un punt de partida que fixaran els propis alumnes amb els coneixements obtinguts durant el curs anterior.

L’Ajuntament de Vall-de-roures ha habilitat una carpa en la pista poliesportiva externa de l’IES Matarranya que suplirà la falta d’espai provocada per la caiguda del poliesportiu de la localitat a causa de la borrasca Glòria. La carpa alliberarà espais i servirà per a l’Ajuntament, l’institut d’Educació Secundària i els cursos d’Educació Primària del CEIP Vicente Ferrer de Vall-de-roures.

REDACCIÓ
Mitjans