Logotips d'organismes oficials

L’escola de música de Vall-de-roures invertix quasi 20.000 euros en la digitalització

El centre ha adquirit ordinadors, equips informàtics i projectors a més de nous instruments

La banda comarcal pel moment no iniciara les classes. | Foto: NDM

L’escola municipal de Música de Vall-de-roures començarà les classes la setmana que ve en l’inici del mes d’octubre. D’entre totes les mesures preses pel centre per a la prevenció de la pandèmia destaca la inversió realitzada pel centre de Vall-de-roures per a preveure als alumnes d’una bona educació musical.

L’escola ha invertit un total d’entre 16.000 i 20.000 euros en materials indispensables perquè el curs seguisca avant. En primer lloc, s’han adquirit instruments per a així disminuir l’índex de contacte per compartir-los. A més, el centre ha adquirit ordinadors, equips informàtics i projectors per a poder facilitar l’aprenentatge “a qualsevol persona que estiga malalta en un cert moment, siga l’alumne o el professor, i poder seguir amb les classes setmanals”, va explicar José Miguel Roig, director de l’escola de música municipal de Vall-de-roures.

A més, el centre s’ha adherit a l’ensenyament online Aula Virtual Música que tracta el llenguatge musical adaptat a la digitalització. “En este nou ensenyament esperem que hi haja un abans i un després”, va assegurar Roig. Per a instal·lar l’aplicació, l’escola també ha adquirit panells interactius. Esta plataforma està activa en 250 escoles de música espanyoles. “La situació ens ha servit com una espenta per a accelerar esta adhesió al projecte que portàvem temps meditant”, va assegurar el director de l’escola. En este ensenyament es pretén implantar una nova metodologia d’aprenentatge a l’escola que comprenga també els jocs i la musicalització.

REDACCIÓ
Mitjans