Logotips d'organismes oficials

Cancel·len els cursos de natació i aiguagim però hi haurà activitats esportives d’estiu

La Comarca proposa cursos de pilates, preparació física i gimnàsia de manteniment per a l'estiu

Video Thumbnail
Esport Estiu Comarca del Matarranya
El possible tancament d'algunes de les piscines municipals i l'alerta enfront dels rebrots per COVID-19 deixen enguany a les piscines sense activitats esportives. Les ja imprescindibles classes de natació i aiguagim no podran desenvolupar-se enguany. Així ho ha comunicat la Comarca del Matarranya es

El possible tancament d’algunes de les piscines municipals i l’alerta enfront dels rebrots per COVID-19 deixen enguany a les piscines sense activitats esportives. Les ja imprescindibles classes de natació i aiguagim no podran desenvolupar-se enguany. Així ho ha comunicat la Comarca del Matarranya este mateix dimarts.

Des de la Comarca, així i tot, s’oferiran classes de diverses activitats esportives buscant dinamitzar el territori i els mesos estius. En concret, l’entitat oferix per a este estiu classes de pilates, preparació física i gimnàsia de manteniment que s’impartiran en els municipis en funció del número dels seus habitants. Així, les localitats amb menys població, podran gaudir d’una de les propostes esportives. Els municipis com Calaceit, La Freixneda i Pena-roja de Tastavins comptaran fins amb tres propostes diferents.

El nou calendari estiu s’allargarà des d’este 22 de juny fins a l’última setmana de juliol i el curs alternarà les activitats amb 2 classes a la setmana, a excepció de grups reduïts en la tercera activitat.

Per a la realització de les activitats, la Comarca ha instaurat un protocol de seguiment obligatori per a evitar el contacte físic entre assistents. Els usuaris hauran d’acudir a les activitats amb mascareta, encara que per al desenvolupament de l’activitat esportiva es permetrà no portar-la posada complint amb la distància de seguretat. Els materials esportius que s’utilitzen seran dels usuaris.

Les activitats esportives per als més xicotets de moment no tenen cabuda en la planificació comarcal.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank