Logotips d'organismes oficials

La penya ‘Los de sempre’ de Valljunquera crea el videoclip #QuédateEnCasa

Els membres de la penya ballen, canten i parodien activitats quotidianes per fer més amena la complicada situació que estem patint

Video Thumbnail
#QuédateEnCasa - Videoclip Penya Los de sempre (Valljunquera)
La creativitat a les cases del Matarranya continua amb l'originalitat dels veïns i veïnes del territori. L'estat d'alarma per crisis sanitària del COVID-19 es va iniciar el passat 14 de març i ja ha passat molt temps des de que es va produir el tancament a les cases. Aquest fet ha sigut aprofitat pe

La creativitat a les cases del Matarranya continua amb l’originalitat dels veïns i veïnes del territori. L’estat d’alarma per crisis sanitària del COVID-19 es va iniciar el passat 14 de març i ja ha passat molt temps des de que es va produir el tancament a les cases. Aquest fet ha sigut aprofitat per molts per traure partit als moments més avorrits i convertir-los en diversió. En aquest cas, des de Valljunquera els joves de la penya Los de Sempre han creat el videoclip #QuédateEnCasa.

Seguint la iniciativa i el lema nacional els membres de la penya ballen, canten i parodien activitats quotidianes per fer més amena la complicada situació que estem patint. D’aquesta manera podem veure als joves vivint situacions còmiques des de dintre de les seves cases, disfressats, cantant i passant molt bon rato.

Els joves de Valljunquera s’uneixen així a la penya Impacto que ja va parodiar el tema de Camela ‘Cuando zarpa el amor’ i en el seu cas el grup de teatre Chirinola de la localitat va versionar ‘La autoayuda no me ayuda’ de La Ogra.

REDACCIÓ
Mitjans