Logotips d'organismes oficials

Intercanvi de cites literàries als bandos de Fondespatla per celebrar Sant Jordi

A més, des de l'ajuntament van tenir la iniciativa de regalar roses als veïns

Les propostes s'envien al correu de l'ajuntament i després són publicades al Ebando del poble. /NDM

La celebració de Sant Jordi i el dia del Llibre és una de les festivitats més importants al país i a la comunitat d’Aragó. Per això a Fondespatla no han volgut quedar-se sense aquesta celebració i des de l’ajuntament han proposat un intercanvi de cites, versos de poemes, paràgrafs de llibres o estrofes seleccionades pels mateixos veïns i veïnes i compartits a través del Ebando del poble.

La intenció de la iniciativa és ajuntar al poble en una activitat cultural per conèixer i recordar obres literàries. La mateixa alcaldessa de la localitat, Carmen Agud, va assegurar: “Això ens animarà a repetir aquells llibres que ja vam llegir”. La proposta també busca la participació dels més petits, amb la intenció de crear-los un hàbit per seleccionar aquells fragments que els hi agradin especialment.

Per poder participar en la iniciativa cal enviar la selecció literària al correu fondespala@telefonica.net indicant el nom de la persona, l’obra i el lloc. Des de l’Ajuntament inviten a tots els veïns de la comarca a participar: “Seria molt maco poder intercanviar llibres de poble a poble” va assegurar Agud. A més, un cop finalitzo el confinament la intenció des del consistori és arreplegar totes les propostes literàries rebudes.

Els bandos de la localitat de Fondespatla estan sent un dels més actius de tots la comarca del Matarranya. I és que fa poc les bandos del municipi reveien les cartes d’ànim dels seus veïns i veïnes que arriben de tots la geografia. També, recentment podíem veure el vídeo que han creat des de la localitat per donar-li valor a tots els atractius del poble.

A més, des de l’ajuntament van tenir la iniciativa de regalar roses als veïns. Aquí teniu el video testimoni d’esta iniciativa:

Video Thumbnail

Sant Jordi Fondespatla – Roses

La celebració de Sant Jordi i el dia del Llibre és una de les festivitats més importants al país i a la comunitat d'Aragó. Per això a Fondespatla no han volgut quedar-se sense aquesta celebració i des de l'ajuntament han proposat un intercanvi de cites, versos de poemes, paràgrafs de llibres o estro

JOSÉ BLANCH
Mitjans