Logotips d'organismes oficials

Els bombers reparteixen el material de protecció sanitària del Govern als 236 ajuntaments de la Provincia

La institució provincial ha preparat els lots individuals que seran entregats a cadascun dels treballadors essencials dels 236 municipis

Bombers de la Diputació de Terol preparant-se per a realitzar la desinfecció en una residència. / Foto: NDM

El Servei de Bombers de la Diputació s’encarreguen des d’aquesta setmana de repartir el material de protecció sanitària davant del COVID-19 que el Govern d’Aragó ha lliurat a la Diputació de Terol per a la seva distribució entre els 236 ajuntaments de la província. Cadascun dels consistoris rebrà aquesta setmana una sèrie de bosses individuals amb diferents elements de protecció com ara màscares de diferents classes, guants, pantalles protectores i gel hidroalcohòlic. Aquest principalment estaran destinats pels seus treballadors essencials, els que estan en la primera línia de la lluita contra la infecció.

La institució provincial ha preparat els lots individuals que seran entregats a cadascun dels treballadors essencials dels 236 municipis turolenses. Han estat els propis ajuntaments els que han determinat el numero de treballadors que han de rebre aquest material enviat pel Govern d’Aragó. Cadascun d’ells rebrà diferents elements segons la seva ocupació, amb diversos parells de guants, màscares quirúrgiques, màscares FFP2, pantalla protectores i ampolles individuals de gel hidroalcohólico.

El Servei de Bombers de la Diputació de Terol continua així treballant per a ajudar als municipis davant aquesta crisi sanitària. Al llarg d’aquesta crisi s’han dedicat a realitzar la desinfecció de centres de salut i residències de majors de tota la província, en coordinació amb el Govern d’Aragó. A més, la Diputació ha donat suport a la neteja de carrers i zones col·lectives dels municipis, realitzant directament la desinfecció els propis bombers o posant a la disposició dels municipis 26 vehicles del Servei de Bombers cedits a les entitats locals, a les quals s’ha assessorat per a fer aquestes tasques.

El Servei de Bombers és un dels essencials que s’han mantingut durant aquesta crisi, adaptant-lo a les circumstàncies per a garantir la seguretat dels treballadors, per ser considerat essencial. Al costat d’aquest, la Diputació ha adaptat també el treball de l’Àrea de Vies i Obres, per a atendre la seguretat de la circulació en les carreteres, així com l’atenció als majors amb la teleassistència i el subministrament d’aigua a través de Sastesa.

REDACCIÓ
Mitjans