Logotips d'organismes oficials

El festival Matarraña Music Experience (MAT) aplaça la seva primera edició

El festival de música rock internacional s'havia d'inaugurar este 27 de juny a Mont-roig

Des de l'organització han vist que, donada la situació, serà impossible fer-ho amb les garanties de seguretat. / Foto: NDM

Després de conèixer la cancel·lació del Matarranya Íntim i l’aplaçament provisional de la Quema de Artistas, els festivals de música de la comarca també han tingut que prendre una decisió. Fa uns dies publicàvem que el Franja Rock havia suspès l’edició especial del seu vinté aniversari, però esta no és l’unica celebració musical cancel·lada.

I és que el Matarraña Music Experience (MAT) és el festival internacional de rock que havia programat la seua primera edició el 27 juny a Mont-roig. Un festival de música que prometia unir gran varietat de grups nacionals i internacionals i que s’havia concebut amb diversos espais i activitats per a tots els públics, creant un binomi entre música i natura per aportar un valor extra a el territori.

Donada l’actual situació, l’organització l’ha decidit suspendre. “Hem de garantir la seguretat del públic, artistes, treballadores i tots els equips involucrats en l’esdeveniment”, va comentar José María Naranjo. Continuà: Estem veient que amb les mesures que es preveuen pel que fa a la concentració de persones serà impossible fer-ho amb totes les garanties de seguretat, motiu pel qual s’ha decidit ajornar”.

Així doncs, tal com ha informat la pròpia organització, el MAT queda prorrogat per al primer cap de setmana de juliol del 2021.

SABINA COLOMÉ
blank Mitjans blank