Logotips d'organismes oficials

La Torre del Comte recupera l’oblidada ‘Font del Gos’

L'espai comptarà amb una zona de descans i pícnic

Video Thumbnail
Font del Gos La Torre del Comte
El consistori de La Torre del Comte es troba treballant per a revalorar l'entorn natural més pròxim al municipi. Entre els seus treballs destaca la recuperació de la 'Font del Gos', part del patrimoni hidràulic de La Torre del Comte que havia caigut en l'oblit pel desús i la vegetació s'havia encarr

El consistori de La Torre del Comte es troba treballant per a revalorar l’entorn natural més pròxim al municipi. Entre els seus treballs destaca la recuperació de la ‘Font del Gos’, part del patrimoni hidràulic de La Torre del Comte que havia caigut en l’oblit pel desús i la vegetació s’havia encarregat quasi de fer-la desaparéixer. Gràcies als treballs de neteja i adequació de la sendera que uneix el poble amb la veïna localitat de Queretes, es va redescobrir l’espai i van aprofitar per a netejar l’entorn de la font adequant-lo com una xicoteta zona de descans i pícnic.

Segons les paraules del mateix alcalde del municipi, Alberto Díaz, la intenció era “convertir este espai en un lloc pràcticament de meditació, de lectura, de fer-se uns riures i portar-se uns bocates, asseure’s en el banc i admirar este paisatge que és un aliment per a l’ànima”. D’aquesta manera s’ha recuperat un espai per als veïns del poble i per als visitants. “Adequar esta zona és una cosa que a la gent gran del poble li fa il·lusió perquè ells sí que ho van conéixer i a la gent jove els sorprén i agrada”, assegurava Díaz.

L’espai compta amb la mateixa ‘Font del Gos’, un abeurador per als animals, un banc recolzat en murs de pedra en sec i una zona de pícnic que comptarà amb taules i bancs. A més, quan la situació millore, pretenen realitzar un acte d’inauguració d’aquest espai recuperat.

MARTA JIMÉNEZ
Mitjans