Logotips d'organismes oficials

Es reprèn la celebració de batejos, comunions, bodes i confirmacions

Les comunions se celebraran durant el mes de juliol i setembre, les confirmacions a la tardor i els batejos i bodes ja es poden celebrar

Al Matarranya tenien prevista la seua Primera Comunió uns 25 xiquets i xiquetes. / Foto: NDM

La crisi sanitària va obligar a cancel·lar els actes religiosos de batejos, comunions, confirmacions i bodes, però amb la gradual volta a la normalitat ja poden celebrar-se seguint les indicacions de l’arquebisbat de Zaragoza i les recomanacions del Govern.

D’esta manera, les comunions se celebraran durant el mes de juliol i setembre i fins i tot després del Pilar, encara que és incert pel possible rebrot de la COVID-19. En este 2020 al Matarranya tenien prevista la seua Primera Comunió uns 25 xiquets i xiquetes.

Pel que fa a les confirmacions, queden posposades a la tardor. I respecte als batejos i bodes, que ja es poden celebrar amb limitació d’aforament i convidats, en la seua majoria han estat cancel·lades i posposades.

D’altra banda, les diferents esglésies del Matarranya s’han adaptat per la celebració de l’eucaristia que ja es pot celebrar seguint diferent mesures de seguretat.

JOSÉ BLANCH
Mitjans