Logotips d'organismes oficials

Inicie el curs formatiu d’Arcoiris per a Operacions de la Indústria Alimentària

La formació és vàlida per a qualsevol tipo de professional del sector de l'alimentació, no solament per a l'especialitat càrnia

Video Thumbnail
Curs Arcoiris
Les aules de formació del Grup d'Empreses Arcoiris acullen per fi la segona edició del Certificat de Pro­fesionalitat d'operacions auxiliars d'elaboració en la indústria alimentària que hauria hagut de desenvolupar-se el mes de març passat. Després de diversos mesos d'espera, a inicis de setembre va

Les aules de formació del Grup d’Empreses Arcoiris acullen per fi la segona edició del Certificat de Pro­fesionalitat d’operacions auxiliars d’elaboració en la indústria alimentària que hauria hagut de desenvolupar-se el mes de març passat.

Després de diversos mesos d’espera, a inicis de setembre va començar aquesta nova edició.”Encara que vam haver de retardar-ho, era important que s’impartís de manera presencial amb totes les mesures higièniques”, va dir sobre aquest tema Ángela Sopesens, professora de la formació. L’aula ja compta amb les distàncies de seguretat establertes, es realitzen preses de temperatura a tots els alumnes i es proveeix als assistents de gels hidroalcohòlics.

El desenvolupament del curs es realitzarà fins a finals de novembre amb una formació teoricopràctica que haurà de completar-se posteriorment amb les pràctiques professionals no laborables en qualsevol empresa alimentària.

En este sentit, la formació és vàlida per a qualsevol tipo de professional del sector de l’alimentació, no solament per a l’especialitat càrnia. Així i tot, Arcoiris amb l’oferta del curs pretén formar a futurs professionals que puguen formar part de la cadena alimentària de la comarca del Matarranya. Al curs acudeixen alumnes del territori i es desplacen des de municipis veïns com d’Alcanyís.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank