Logotips d'organismes oficials

Últims dies per a participar en el certamen fotogràfic del Matarranya

El pròxim divendres 9 d'octubre acabe el període per presentar les obres

Video Thumbnail
Concrus fotografia fi termini d'entrega
Esta setmana finalitza el termini de presentació d'obres fotogràfiques al concurs organitzat anualment per la Comarca del Matarranya. Totes les captures presentades a alguna de les modalitats del certamen hauran d'estar presentades fins a este divendres 9 d'octubre. Una edició que ha despertat espec

Esta setmana finalitza el termini de presentació d’obres fotogràfiques al concurs organitzat anualment per la Comarca del Matarranya. Totes les captures presentades a alguna de les modalitats del certamen hauran d’estar presentades fins a este divendres 9 d’octubre.

Una edició que ha despertat especial interés entre els interessats en la fotografia. “Respecte a anys anteriors, hem rebut una gran quantitat de consultes per part dels interessats”, va assegurar el tècnic de Cultura, David Arrufat. El format de presentació de les obres o el termini de lliurament són algunes de les inquietuds per part dels participants. A més, “durant les últimes setmanes hem rebut bastants fotos de concursants”, va admetre Arrufat.

El concurs captura fotografies del territori en tots els seus vessants. Des de naturalesa, passant per arbres i plantes, fins a racons i monumentals vistes paisatgístiques dels 18 municipis que conformen la geografia del Matarranya. Separades en dos modalitats, les fotografies competiran en Fauna, Entorn i Paisatge o Valors del Matarranya. Estes són les dos temàtiques principals entorn a les quals es guardonarà als millors fotògrafs. A més, esta edició reconeixerà de manera especial als retrats ambientats en ermites i l’aigua.

Per primera vegada en el concurs, enguany el jurat estarà compost íntegrament per tècnics fotogràfics que valoraran les obres d’autoria pròpia o fotografies antigues de propietat del participant. La publicació del concurs i les bases del mateix es va realitzar a la fi del mes de juliol, deixant així obert un termini d’inscripció total de més de dos mesos.

Els premis oscil·len entre 75 i 300 euros en les modalitats fixes i 100 euros en les categories especials.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank