Logotips d'organismes oficials

Puyo Área Tecnológica regala 9 tablets a diferents centres

A més, s'ha augmentat l'ample de banda, evitant els problemes de saturació de la xarxa.

Els dispositius s'han repartit a la Residència Municipal de Vall-de-roures, la Residència Sant Àngel de Calaceit i la Residència i l’Hospital d’Alcañiz. / Foto:

El Matarranya s’està carregant d’iniciatives solidàries amb la voluntat d’ajudar a fer front a la pandèmia per COVID-19. D’empreses que han canviat l’alta costura per la producció de mascaretes, fins a la donació econòmica i d’altres recursos, són molts els que s’estan implicant.

En este sentit, des de Puyo Área Tecnológica han volgut posar el seu granet de sorra per a facilitar aquestes setmanes tan difícils. L’empresa, dedicada a les noves tecnologies, juntament en Embou, ha decidit fer una donació de tablets a centres sanitaris. “És una iniciativa conjunta. Mentre que Embou ha donat les targetes de dades i trucades, natros hem regalar diferents dispositius”,  ha comentat l’empresari Sergio Puyo.

Així, han repartit un total de 9 dispositius entre la Residència Municipal de Vall-de-roures, la Residència Sant Roc de Calaceit i la Residència i l’Hospital d’Alcanyís.

L’objectiu d’aquesta cessió és facilitar la connexió entre els residents, especialment la gent gran, i els seus familiars ja que, com sabem, les visites s’han restringit per a evitar la propagació del coronavirus. “Hem intentat col·laborar perquè vam veure la necessitat de facilitar este contacte, tal com ja havien fet a altres comunitats autònomes”.

Una proposta que s’ha rebut de manera molt positiva a estos centres. “Enseguida es van mostrar molt agraïts per la nostra col·laboració en estos moments tan difícils per a ells”, afegí Puyo.

 

Augment de l’ampli de banda

Mentre que l’inici del confinament va suposar la paralització de la instal·lació de la fibra òptica i, a més, problemes de saturació a la xarxa, a hores d’ara la connexió funciona sense problemes.

“Ja no ha hagut cap incidència i si una cosa hem tret positiva és que s’ha augmentat l’ampli de banda i això ja es quedarà per a sempre al Matarranya. A partir d’ara la xarxa serà molt més robusta”.

SABINA COLOMÉ
Mitjans