Logotips d'organismes oficials

Les pràctiques del taller en atenció domiciliària es realitzaren amb els usuaris de la zona

El próxim mes d'agost finalitzaran les pràctiques de la primera fase d'este certificat

Video Thumbnail
Taller ocupacio comarca practiques
El mes de febrer donava principi en la seu comarcal una formació per a millorar la vida de les persones grans i persones dependents del Matarranya. Tan sols un mes més tard, el taller 'Aproximat Matarranya' va haver de desplaçar-se a la via telemàtica, encara que va continuar davant de manera online

El mes de febrer donava principi en la seu comarcal una formació per a millorar la vida de les persones grans i persones dependents del Matarranya. Tan sols un mes més tard, el taller ‘Aproximat Matarranya’ va haver de desplaçar-se a la via telemàtica, encara que va continuar davant de manera online.

Durant estos mesos, les vuit alumnes han realitzat el mòdul teòric de la formació a través de la plataforma Skype. Una de les principals problemàtiques a les quals es va fer front va ser la falta de recursos entre les alumnes. “Moltes d’elles no comptaven amb les eines necessàries per a seguir amb la teleformació, des de la Comarca es va posar a disposició el material necessari per a l’obtenció del certificat de professionalitat”, va explicar Laura Alcañiz, directora del taller.

Amb l’entrada el mes de juny dóna principi la formació pràctica que es reprén de manera presencial a l’aula. La segona meitat del curs es durà a terme en els domicilis dels usuaris d’este servei a la Comarca del Matarranya. “Les pràctiques són clau, és una formació molt més ampliada de la qual s’ix molt reforçat”, va admetre Alcañiz, “el dia a dia amb què es treballarà en un futur és molt millor per a les alumnes”. Durant l’atenció serà primordial la responsabilitat de les alumnes amb els usuaris de la zona. El próxim mes d’agost finalitzaran les pràctiques de la primera fase d’este certificat. Fins a finals d’any es desenvoluparà la fase d’Ocupació Domèstica amb una duració de sis mesos.

L’atenció domiciliària és un dels serveis més requerits de la zona. De fet, la necessitat d’esta atenció durant els passats mesos ha revelat la vertadera importància de la seua labor. El servei d’atenció a les persones ha sigut un dels pocs que han romàs actius durant tot este temps des de la seu comarcal.

REDACCIÓ
blank Mitjans blank